Leveringsvoorwaarden

Toepasselijkheid

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van PANISTO'S THEE-TIME zijn deze Algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt. Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door PANISTO'STHEE-TIME worden afgeweken. Deze Voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet (of de verkoopovereenkomst).

Aanbiedingen/overeenkomsten

Alle aanbiedingen van PANISTO'S THEE-TIME zijn vrijblijvend en PANISTO'S THEE-TIMEbehoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Voorraad

Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden.

Prijzen en betalingen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro's, inclusief BTW.
Alle leveringen gebeuren onder rembours , voor bestellingen beneden de 50€ wordt 6.95€ verzendkosten aangerekend.

Alle leveringen zijn prepayed


Ruilen

Brengt u de niet uitgepakte artikelen in de orginele verpakking en ongebruikt binnen 8 dagen retour op vertoon van de kassabon dan krijgt u bij ons een tegoedbon. Speciaal voor u bestelde artikelen,evenals alle voedingsartikelen met inbegrip van thee en koffie kunnen we helaas niet retour nemen. Kosten door ruiling of retournering worden niet vergoed.

Garantie

Welke garantie-bepalingen van toepassing zijn, hangt af van het artikel dat u bij ons heeft gekocht. In het algemeen gelden de volgende regels:De koper dient zich voor het behandelen van een garantie steeds tot de firma PANISTO'S THEE-TIME te wenden, voordat hij het elders laat herstellen. De garantie strekt zich niet uit tot het vergoeden van schade aan personen en zaken, tengevolge van het defect raken, of welke kosten hieruit ook voor de koper mochten ontstaan. Indien een klacht niet goed kan worden geregeld tussen de koper en de firma PANISTO'S THEE-TIME, dan wordt de leverancier van het artikel om advies gevraagd. Schade door van buitenkomende invloeden vallen niet onder de garantie. Het betaalbewijs is uw garantiebewijs.

    PANISTO

      ONLINE THEE-TIME SHOP

DE KRACHT VAN THEE

Naar winkelwagen